Huishoudelijk reglement

Algemeen
De campingbeheerder van Camping Kreekzicht is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op het terrein, alsmede schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige voorzieningen. Ook is Camping Kreekzicht en diens beheerder niet aansprakelijk voor schadeclaims voortvloeiende uit geluids- of stankoverlast en enig van buiten komend onheil, alsmede de terreingesteldheid als gevolg van weersinvloeden. Voorts wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor het onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van de aanwezige voorzieningen. Een ieder verblijft geheel op eigen risico en stalt zijn caravan geheel op eigen risico.

Aankomst
Na 13.00 uur bent u welkom op de camping. Bij vertrek verwachten we dat u voor 12.00 uur de plek schoon achterlaat.

Elektra
De elektra-aansluiting is 4-6 amp. Het is ten strengste verboden om elektrische kacheltjes te gebruiken. Ons netwerk is hier niet op berekend, hierdoor ontstaat een grote kans op brand.

Auto’s
Auto’s zijn voor de losse kampeerders alleen bij aankomst en vertrek op het kampeerterrein toegestaan. De vaste kampeerders zijn toegestaan om hun auto bij de caravan te parkeren, mits ze niet dagelijks met de auto over het terrein rijden.

Zeil in de (voor)tent
Het zeil voor onder de (voor)tent dient een doek te zijn wat vriendelijk is voor het gras zodat het gras levend blijft. Plastic is dus niet toegestaan.

Annuleren
Als u door omstandigheden uw verblijf moet annuleren, is dit al vervelend genoeg. Zorg daarom dat u het financiële gedeelte zelf goed geregeld heeft.

WiFi
Wij hebben gratis WIFI om eventueel uw e-mail te checken, deze verbinding is niet geschikt voor het kijken van live beelden bijvoorbeeld van tv of film.  Naam van het netwerk: Camping Kreekzicht, Wachtwoord: Kreekzicht_Groede

Toiletgebouw
We verzoeken u het toiletgebouw schoon achter te laten na gebruik. Aan de zijkant van het toiletgebouw kunt u uw chemisch toilet ledigen. Voor warm water betaald u € 0,50 cent voor circa 5 minuten. Indien nodig kunt u geld bij ons omwisselen.  U kunt uw koelelementen invriezen in de diepvries die in het toiletgebouw staat. Ook kunt u gebruik maken van deze koelkast. Er staat een wasmachine die gebruik kan worden voor de was. De kosten hiervoor zijn € 4.- per wasbeurt (inclusief wasmiddel). In het toiletgebouw bevinden zich tevens folders van activiteiten uit de buurt. Het plaatselijke VVV kantoor bevindt zich in Sluis of in Breskens. Hier kunt u zich laten inspireren voor leuke activiteiten of fiets en wandelpaden in de buurt.

Afval
Huishoudelijk restafval dient u in dichtgeknoopte zakken in de containers bij de weg te deponeren. Kampeer afval, kapotte tuinstoelen ed. dient u mee naar huis te nemen of naar de milieustraat te brengen

IJs
In het hoogseizoen (half juli tm half augustus) komt er elke dinsdagavond een ijskraam op de camping.

Bezoekers
Bezoekers dienen bij aankomst aangemeld te worden. De kosten per bezoeker per dag zijn € 1,00

Nachtrust
Houd er rekening mee dat u op een rustige camping verblijft. U dient vanaf 23:00 tot de volgende ochtend 7:30 uur de nachtrust in acht te nemen.

Kinderen
De kinderen zijn ook gasten. Wees aub kindvriendelijk.

Let goed op uw kinderen! Spelen bij de Kreek, bij de speeltoestellen, de bomen en de bedrijfsgebouwen geschiedt op eigen risico’s

Honden
Honden zijn op de camping toegestaan mits zij aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken voor andere. De honden moeten buiten het campingterrein uitgelaten worden. Alle uitwerpselen van de hond dienen opgeruimd te worden.

Steigertjes
Voor de camping zijn twee steigertjes beschikbaar waar u als u niet aan de waterkant staat, gebruik van kunt maken. Dit is het allereerste steigertje bij opkomst op de camping en het steigertje tussen plekje 8 en 9.

Vissen
Het is toegestaan om te vissen in de kreek vanaf de camping, hier heeft u geen aparte vergunning voor nodig.

Beplanting en knotwilgen
Het is niet toegestaan om aan de knotwilgen te komen of te snoeien zonder toestemming. Dit i.v.m. een overeenkomst met stichting landschapsbeheer.

Noodnummers
In het toiletgebouw hangt een lijst met adressen van huisartsen, tandartsen, apothekers en dierenartsen in de buurt. Bij acute nood belt u 112.

In alle gevallen waarin deze regels niet voorzien beslist de campingbeheerder.  De recreant is ten allen tijden verplicht de aanwijzingen van de beheerder op te volgen. De campingbeheerder is bevoegd, personen die de campingregels niet naleven toegang te ontzeggen tot de camping.