Camping

Camping Kreekzicht is een boerderijcamping aan de Nieuwkerkse Kreek. Woorden zoals eenvoud, rust en ruimte passen bij onze gezellige boerderijcamping. De 25 plaatsen bieden een mooi uitzicht op de akkers, kreek of de vele groene en bosrijke beplanting. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom. Op de camping zijn meerdere steigertjes aanwezig, die gebruikt kunnen worden om te vissen. In het hoogseizoen kunt u elk dinsdagavond genieten van de ijscoman die langs komt. 

In 2009 / 2010 is het toiletgebouw geheel vernieuwd. Er zijn 4 toiletten, 2 douches, 2 wascabines en een mogelijkheid om chemische toiletten te legen. Daarnaast is er een centrifuge, wasmachine en koelkast/diepvries waar u gebruik van kunt maken. Ook is er wifi aanwezig om websites en eventueel e-mail te checken, deze verbinding is niet geschikt voor het kijken van live beelden bijvoorbeeld van tv of film. 

Voor kinderen staat er een grote trampoline, is er een speelboom, een overdekte schuur (met tafeltennis tafel, sjoelbak, jeu de boulesbaan en nog veel meer) en uiteraard een zee aan ruimte waar gespeeld kan worden. 

Tevens zijn wij een duurzame camping, zo liggen er 65 zonnepanelen op het dak van de schuur en staat er een windmolen om zo onze eigen energie op te wekken. Daarnaast wordt het rioolwater gezuiverd door middel van een rietveld. Om hier goed mee om te gaan en verspilling van water tegen te gaan moet er voor al het warm water (dus zowel douche als afwas) betaald worden. 

Wij zijn aangesloten bij de stichting vrije recreatie (SVR). Dit is een stichting die is opgericht voor kleinschalige kampeerterreinen bij boeren en particulieren grondbezitters.

Foto's

Ingezonden foto's

Stuur uw mooiste foto van het verblijf op onze camping via Whatsapp en we plaatsen hem erbij

Web links