Het bedrijf

Bij camping Kreekzicht kampeer je bij de boer. De camping is rond 1983 klein gestart en inmiddels uitgegroeid tot een camping met 25 plaatsen. De boerderij wordt al sinds 1980 met veel passie gerund door Clemens van 't Westeinde. Hiervoor was het bedrijf in handen van zijn ouders. In de winter werd er op het bedrijf witlof geteeld, maar inmiddels is Clemens hiermee gestopt. In de zomer worden producten als tarwe, graszaad, aardappelen en suikerbieten verbouwd.

Nederlands

Camping

Camping Kreekzicht is een boerderijcamping aan de Nieuwkerkse Kreek. Woorden zoals eenvoud, rust en ruimte passen bij onze gezellige boerderijcamping. De 25 plaatsen bieden een mooi uitzicht op de akkers, kreek of de vele groene en bosrijke beplanting. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom. Op de camping zijn meerdere steigertjes aanwezig, die gebruikt kunnen worden om te vissen. In het hoogseizoen kunt u elk woensdagavond genieten van de ijscoman die langs komt. 

Nederlands

Omgeving

Zeeuws-Vlaanderen is geliefd vanwege de rust, weidsheid en prachtige vergezichten. Dit komt onder andere terug in het uitgestrekte strand en duingebied, wat maar liefst 17 kilometer lang is. Al meerdere jaren is dit strand tot schoonste strand van Nederland gekozen.

Nederlands

Op stap

In de omgeving van de camping is veel te doen. Zo is het strand op de fiets (circa 6 km) goed te bereiken. De stranden behoren al jaren tot één van de veiligste en schoonste stranden van Nederland. Het duingebied is voorzien van diverse wandel- en fietspaden. West Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om haar mooie fietsroutes langs prachtige landweggetjes, kreken en dijken. 

Nederlands

Contact

Camping Kreekzicht
Scherpbierseweg 24
4503 GS Groede
06 15225677
campingkreekzicht@gmail.com

KvK nummer: 70496404
BTW nummer: NL858343812B01
IBAN: NL 91 RABO 0302641424
BIC: RABONL2U

In de periode van 1 november t/m 31 maart zijn we telefonisch alleen op afspraak bereikbaar.

Nederlands

Prijzen 2020

Tarieven per nacht, laagseizoen

Kampeerplaats*

€ 16,50

Toeristenbelasting per persoon**

€ 1,25

Extra persoon (incl. belasting)

€ 5,00

Extra kind t/m 12 jaar (incl. belasting)

Nederlands